Dobrý deň, sú 4 hodiny ráno a rozmýšľam, ako dať veci do pohybu.

Som učiteľ telesnej výchovy na ZŠ v Pliešovciach. Obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc. Nechcem nič pre seba, ale pre deti z našej školy. Potreboval by som zohnať peniaze na medzinárodný Kinballový turnaj INTER G CUP 2018 v Hradci Králové pre deti z našej základnej školy. Bolo by tam niekoľko detí zo sociálne zlých podmienok, ktorých rodičia nedokážu prispieť ani 50 € a ani niekam vycestovať. Jednému chlapcovi som na Vianoce kúpil halovky (nevynechal ani jeden tréning), lebo mi povedal, že mu ich mama nekúpi, lebo nemá ani 20 €. Aby ste vedeli, o čom hovorím, tak si o športe Kinball a mne viac prečítate na stránke: http://ciernalabut.sk/5025/telesna-vychova-moze-byt-zabavna-a-nestresujuca-naozaj-pre-vsetkych-dokazuje-ucitel-miroslav-ksenak/

Kinball je nový tip športovej hry pre všetkých a je vhodný aj pre tých, ktorí neoplývajú športovými danosťami. Je to ideálna hra aj pre plaché deti, ktoré sa bežne nezapájajú do tímových športov. Hlavné pravidlo je, že v tíme hrajú chlapci a dievčatá spoločne.

Náklady na celý turnaj sa pohybujú okolo 95 € na osobu. Môže sa ho zúčastniť maximálne 17 detí + 2 dospelí.

Ja viem, že je to veľa peňazí, ale nechcem to pre seba. Pre mňa to znamená niekoľkonásobne väčšiu záťaž po dobu pol roka a prerušenú dovolenku, ale som ochotný, aby sa veci posunuli a deti zažili niečo úžasné.

Pokiaľ by Vás neoslovil kinballový turnaj, tak nám pomôže akákoľvek podpora pri tréningoch alebo letný tábor pre deti z chudobných rodín.
Miroslav Kseňák , ZŠ s MŠ Pliešovce

V rámci projektu 12 GRAND MESIAČIKOV sa prispelo deťom z Pliešoviec na turnaj v Hradci Králové a na chrániče kolien.

Close
Go top