Projekt Z Dobrých Rúk spája chránené dielne, organizácie venujúce sa ľuďom so znevýhodnením, a domovy sociálnych služieb na celom Slovensku. Prináša ľuďom so znevýhodnením konkrétnu pomoc – pracovné príležitosti. A práca – to je chuť vstať ráno z postele, finančná nezávislosť a často aj zmysel života.
15 chránených dielní ponúka širokú paletu hodnotných výrobkov, ktoré sú vyrábané ručne z prírodných materiálov, ale hlavne s veľkou dávkou lásky a trpezlivosti. Ponúkajú rôzne delikatesy, papierové a drevené výrobky, textil, sviečky, prírodné mydlá, oleje a mnoho iného.
Náš príbeh je o podpore výrobkov z chránených dielní. 12 GRAND MESIAČIKOV podporilo projekt kúpou 160 ks pečených čajov z rôznych druhov ovocia. Tieto čaje boli upečené práve v chránenej dielni pod krídlami Z Dobrých Rúk. Je to vhodný darček práve v tomto chladnom ročnom období, aby svojou chuťou a vôňou obohatil teplo domova. Tí, ktorí takýto darček dostanú, si možno spomenú na šikovné ruky ľudí z chránených dielní, ktorí sa podieľali na jeho príprave.
Patrónom príbehu je vydavateľstvo ARGUS MEDIA, za čo mu veľmi pekne ďakujeme!argus media

Close
Go top