„Týmto listom by som Vás chcela požiadať o finančnú pomoc. Som matkou 18-ročnej Dominiky, ktorá je od narodenia ťažko zdravotne postihnutá a preto si vyžaduje celodennú starostlivosť, čo mi neumožňuje zamestnať sa. Preto je naša finančná situácia veľmi zložitá, žijeme len zo zaopatrovacieho príspevku. Bývame v staršom rodinnom dome, ktorý som zdedila po smrti rodičov. Keďže dom je starší, vyžaduje neustále rôzne opravy, ktoré si môžeme dovoliť len v obmedzenej miere. Naším veľkým snom je výmena okien, ktorá je pre našu finančnú situáciu veľmi nereálna. Táto zima nám ukázala svoju moc, napriek tomu, že sme v jeseni kúpili uhlie aj drevo na kúrenie, moc tepla sme si neužili. Dôvodom sú naše staré okná, ktoré už netesnia a prepúšťajú chlad. Preto by som Vás týmto spôsobom chcela poprosiť o pomoc pri financovaní tejto výmeny,

mama Jana s Dominikou.“





Tento dom sa nachádza v Bobrovci neďaleko Liptovského Mikuláša. V ňom na prízemí býva Dominika, mladá slečna s diagnózou DMO s jej mamičkou Janou.

V lete sa im vďaka projektu 12 GRAND MESIAČIKOV zakúpili nové okná a vchodové dvere a tým sa im splnila túžba po teple domova.

Close
Go top