Z pera pani Dariny:

Život sa so mnou nehral a nemala som to ľahké. Odnieslo si to moje zdravie s trvalými následkami. Mám dlhodobo nepriaznivý zdravotný stav a následne z tohto dôvodu i ťažkú sociálnu situáciu. Trpím viacerými závažnými ochoreniami. Som po operácii chrbtice, nemobilná. Za tri mesiace po operácii mi náhle zomrela matka a už odvtedy nemá kto pomôcť. O polroka mi diagnostikovali onkologické ochorenie prsníkov – jeden prsník mi amputovali. V súčasnosti som v liečbe. Ako sa cítim, čo prežívam? Verte mi, že v tejto ťažkej a nezávideniahodnej situácii to neviem ani súvisle opísať. Moje riadky sú plné otázok a slz. Po operácii chrbtice mi odborný lekár odporúčal rehabilitácie a kúpeľnú liečbu. Onkologická liečba je náročná, potrebujem si zakúpiť prípravky na posilnenie imunity, plnohodnotnú stravu, lieky. Pri cukrovke takisto, musím zakúpiť stravu pre diabetikov, lieky, prípravky pre diabetes. Pravidelne sa podrobujem odborným vyšetreniam.

Pomohol by mi pobyt v Turčianskych Tepliciach, no žiaľ zdravotná poisťovňa mi zamietla kúpeľnú liečbu. Ak môžete, pomôžte mi v mojej neľahkej situácii.

Ďakujem Darina

V rámci projektu 12 GRAND MESIAČIKOV sa zakúpil pani Darine 15-dňový kúpeľný pobyt v Turčianskych Tepliciach a notebook Lenovo IdeaPad + Microsoft Office licencia.

Close
Go top