Patrikova mamička nám píše:

„Veľmi túžim pomôcť nášmu synovi Paťkovi. Je to krásny, usmievavý chlapec, ktorý má diagnózu detský autizmus. Chodí do špeciálnej základnej školy.

Má už 13 rokov, ale stále sa mu nedarí rozprávať a z toho máva záchvaty zúrivosti. Preto Vám chcem napísať o jednom liečivom strome, ktorý rastie iba v Rusku, v Novosibirsku. Je to céder, jeho plody – oriešky majú v sebe veľmi silné účinky na ozdravenie ľudského organizmu, ktorého tkanivá sú poškodené alebo odumierajú. Olej z týchto plodov pomáha deťom k tomu, aby sa ich telo uberalo vo vývoji správnym smerom. Odumreté bunky sa začínajú pomaly obnovovať a uzdravovať a preto verím, že keď tento cédrový olej zakúpime s Vašou pomocou, budeme bližšie k jeho a aj k nášmu snu, že raz bude vedieť povedať, čo všetko potrebuje, ako sa cíti a ako nás ľúbi.

V našej rodine pracuje iba otec a zabezpečuje nás, ako najlepšie vie. Všetko, čo pre nášho syna vytvárame, stojí nemalé peniaze. Preto sa touto cestou obraciame s prosbou o pomoc, splniť Paťkovi jeho veľký sen. Doprajme mu šancu vyskúšať olej z cédra sibírskeho, aby aj on mohol povedať svojim rodičom svoje myšlienky a túžby.

Ďakujeme za vašu pomoc.“

V rámci projektu 12 GRAND MESIAČIKOV bol pre Patrika zakúpený olej z cédra sibírskeho a automatická práčka so sušičkou LG.

Close
Go top