Dobrý deň, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc pre môjho 4-ročného synovca Peťka. O pár mesiacov to budú dva roky, čo užíva chemoterapie a lieči sa na leukémiu.

Diagnostikovali mu ju v jeho dvoch rokoch. Tento rok v júli by mali ukončiť liečbu, ak bude všetko prebiehať tak, ako má. Takže v septembri by sme chceli, aby nastúpil do škôlky a zaradil sa do normálneho života. S tým sú spojené mnohé výdavky, ktoré sú potrebné na výživové doplnky, aby sa mu po užívaní chemoterapie napravila imunita, pečeň a všetky k životu potrebné orgány. Chemoterapia zanechala svoje vedľajšie účinky. Aby hneď po prvom dni v škôlke neochorel, pretože s jeho nulovou imunitou je to viac než možné. Finančné prostriedky budú hlavne využité na produkty zamerané na podporu imunity.
V mene malého Peťka a celej rodiny ďakujem každému, kto nejakým spôsobom tomuto úžasnému dieťatku pomôže pri novom živote bez lekárov, medzi kamarátmi a v domácom prostredí.
ĎAKUJEME.

Peťko sa má dnes už celkom dobre, liečba zabrala, výsledky sú v rámci normy. Veríme, že sa choroba nenavráti a že z Peťka narastie usmiaty chlapec. Je veľmi živý a rád sa hrá so zvieratkami. Už sa teší do škôlky medzi deti. Musí si ale spevniť imunitu, ktorá dostala zabrať počas liečby. Preto sme nakúpili výživové doplnky (Aloe Vera gél, difuzér a rôzne éterické oleje na aromoterapiu), ktoré podporia zdravie a emočnú rovnováhu nielen Peťka, ale aj celej rodiny.

Patrónom príbehu Peťka je spoločnosť Private Asset Management s.r.o., ktorá zabezpečila Peťkovi výživové doplnky, difuzér a éterické oleje na zlepšenie jeho imunity.

Close
Go top