Nie každé dieťa zažíva bezstarostné detstvo v úplnej rodine.

Nezriedka sa v dnešnej dobe stretávame z prípadmi, že matka opustí svoje dieťa z nepochopiteľných dôvodov. Je to smutné ale je to realita. No opustiť svojich 5 detí, je dosť silná káva aj dnes. Našťastie deti neopustil ich otecko Patrik a snaží sa im vynahradiť oboch rodičov. Stará sa o svoje dve dcérky a troch synov ako najlepšie vie. Všetci navštevujú základnú školu a vyžadujú si veľa pozornosti. Aj okolie im pomáha ako vie, takže láskavá starostlivosť im nechýba.

Možno im len chýba materiálne zabezpečenie, o ktoré nás požiadal ich ocko.

Písací stôl so stoličkou, kde by si striedavo mohli písať domáce úlohy, stále potrebné školské potreby ako perá, zošity, farbičky, rôzne obaly, športové vaky a tri kolobežky. Toto všetko sa im zabezpečilo v rámci projektu 12 GRAND MESIAČIKOV.

Ranná príprava raňajok pri piatich deťoch zaberie iste veľa času, no taká hotová kaša z ovsených vločiek obohatená ovocím bude príjemnou zmenou v ich jedálničku.

Dievčatá si želali nové oblečenie a chlapci zas topánky, veď prichádza jar a lúky a stráne volajú po dobrodružstve. Pri spoločnom nákupe si každé z detí vybralo topánky a niečo na oblečenie podľa vlastného uváženia. Ich výber ešte doplnili vždy potrebné ponožky a spodná bielizeň.

Tento príbeh oslovil niekoľkých PATRÓNOV a tak sa prosba ocka mohla naplniť vďaka spoločnostiam PENATY–CORPORATION s.r.o., Q+Q Team s.r.o., MiHi.sk, s.r.o. a Stamina food. Ďakujeme!

Close
Go top