Z pera mamičky:

„Chcem Vás týmto poprosiť o pomoc k splneniu toho najkrajšieho sna. Syn Jožko má 2,5 rôčka a od narodenia má len ťažkosti. Veľmi ťažko sa s tým žije. Jožko trpí epilepsiou, detskou mozgovou obrnou, má léziou poškodený mozog a vinou psychomotorickej retardácie je iba ležiaci. Na rozdiel od svojich malých kamarátov ani len nesedí, nepretáča sa, nedrží hračky, nerozpráva. Pravidelne chodíme cvičiť do nemocnice, cvičíme doma a keď nám to finančná situácia dovoľuje, chodíme na liečebný pobyt do Dunajskej Lužnej. Pravidelne máme aj Canis terapiu.
Najhorší pocit je, keď človek vidí, ako sa malý človiečik trápi a nevieme mu pomôcť. Ja by som dala aj posledné za to, keby aspoň sedel. Jožko je už veľmi ťažký na nosenie. Bohužiaľ jeho nožičky nereagujú. Veľmi dúfam, že raz príde ten moment a on sa na tie nožičky postaví. Ja stále dúfam.
Váš príspevok bude výhradne použitý pre Jožka. Na rehabilitácie, plienky, kúpu kočíka. Vopred Vám z celého srdca ďakujem. “

V rámci projektu 12 GRAND MESIAČIKOV bol pre Jožka zakúpený špeciálny rehabilitačný kočík MEWA a podložka – bublinková masáž do vane.

Close
Go top