Ja a moja dcéra Veronika tvoríme tím už 15 rokov. Veronika má Downov syndróm, črty autizmu a črty mozgovej obrny. Narodila sa mi v siedmom mesiaci tehotenstva a má operované srdiečko. Denne užíva lieky od kardiológa, psychológa a probiotiká. Je to moje slniečko, o ktoré sa rada starám. Roky som sa o ňu starala sama a žili sme v podnájmoch. Snažím sa pre ňu robiť všetko, čo je v mojich silách, aj keď je to často veľmi ťažké finančne zvládnuť, keďže ešte splácam aj úver. Budeme veľmi vďačné aj za malú pomoc od Vás.

Veronika a mama Zorka.


Dar od 12 Grand Mesiačikov:
Anjelik z chránených dielní,
lieky a výživové doplnky,
drogistický tovar.

Pri návšteve sa v rámci rozhovoru s mamičkou tím dozvedel, že Veronika od malička miluje kone a už skúšala hipoterapiu, ktorá jej veľmi pomohla. Prospieva jej aj plávanie. Nakoľko takéto aktivity poisťovňa neprepláca, môžu si ich dovoliť len zriedka. 12 Grand Mesiačikov sa preto rozhodlo, že zaobstarajú Veronike 20 hodín hipoterapie na neďalekom ranči a 20 vstupov do plavárne v Leviciach.

Mamička nám o pár dní po návšteve napísala :

Ešte raz sa chcem veľmi-veľmi pekne poďakovať 12 Grand Mesiačikom za pomoc, ktorú ste nám podali a aj za to, že ste k nám prišli. Veľmi ste nás potešili a pomohli. Veronike probiotiká postačia na 6 mesiacov, vitamíny a sprej do nosa aj na dlhšie. Aj tá ostatná drogéria nám veľmi pomôže, takto si môžeme nejaké peniažky aj ušetriť. Som Vám skutočne veľmi vďačná. Ten anjelik mi váš projekt bude pripomínať. Veľmi sa mi páči.

Mama Zorka

Close
Go top