Som slobodná mamina, žijúca na východe Slovenska. Môj momentálny príjem je 66 eur, výživné mám 70 eur zo sociálneho úradu, žijem v podnájme. Do februára som pracovala na dohodu v jednej z prevádzok na výrobu pečiva. 10-ročný syn, začal mať problémy zo sluchom, tak si teraz nemôžem dovoliť ani brigádu. Nemám rodičov, tak mi nemá kto veľmi pomôcť. Moje nájomné je 250 eur mesačne.
Okrem toho som nemala horné zuby, čo mi dosť sťažuje sa zamestnať, tak aby som nemusela pracovať na smeny. Potrebovala by som sa zamestnať aspoň niekde na dohodu cez deň, a neriešiť s kým ostane syn, keď som v práci. Tak ja viem, že takých ako som ja, je na Slovensku veľa, ale verte, absolvovať pracovný pohovor, kde Vám potencionálny zamestnávateľ povie… „Dajte si do poriadku chrup, a ja Vás zamestnám“, je niečo, čo Vás absolútne hádže na dno.

Ďakujem, všetkým, ktorí chápu moje pocity a chcú mi pomôcť,
Katarína.


DAR od 12 Grand Mesiačikov:
Anjelik z chránených dielní,
ošetrenie chrupu s odovzdaním celkovej hornej zubnej náhrady
a náhrada dopravy do Košíc.

Patrón príbehu – stomatologické zariadenie PERFECT SMILE s.r.o. z Košíc.

Na pani Katarínu sa usmialo šťastie a po dlhom hľadaní si našla zamestnanie v jednej z predajní nemenovanej obchodnej siete v Humennom. Dnes sa už bez zdráhania usmieva na zákazníkov a jej energia je nákazlivá a smiech zvonivý. Držíme jej palce!

Close
Go top